Veiholmen 2019 – starten på årets tursesong

9 glade medlemmer av Trondheim fridykkerklubb satte avgårde mot Nordmøre fredag kveld. Første møte ble på Fanrem der vi tok en matbit og tenkte ut noen planer om reisen til Smøla.

Tatt godt i mot

Litt etter kl 22 kunne vi hilse på Øyvind som tok oss imot på Veiholmen i et hus som hadde alt vi kunne ønske oss. Sammen med Øyvind la vi planer for morgendagen og utover senkvelden ble planene bare bedre og bedre…

Dykking for alle interesser

Lørdagen begynte med herlig frokost og ivrig debatt om hvem skal dykke hvor før vi dro av sted. Vi delte oss inn i tre lag da vi hadde litt forskjellige ønsker for dagens dykk, og alle tre lag ble meget fornøyde med dykket sitt. Siden ingen andre fikk fisk, måtte reiselederen, Miro, ordne saken å skyte en stor torsk til å ha i en nydelig fiskesuppe.

Bakoverrulle Foto: Morten Holden
Fine forhold! Foto: Morten Holden

Noen ville ha mer dykking, mens andre fant ro på huset. Selv for de som ble igjen på huset var det muligheter for å bli våt mellom tærne i et utendørs jacuzzi. På kvelden utvekslet vi dagens erfaringer, la planer for morgendagen, og koste oss med god drikke og snacks.

Utsikt. Foto: Morten Holden

Oppvåkning med yoga

Søndags morgen fikk vi kroppen i gang med yoga, og etter nok en herlig frokost ryddet vi huset og dro til dagens dykk. Det ble vellykket igjen, til og med fangsten kom seg. Noen flotte dykkeopplevelser og et par kilo fiskefilet rikere forlot vi Smøla, enige om at denne turen må vi gjenta om ikke så veldig lenge.

Dykking rett utenfor døra. Foto: Morten Holden
Nydelige Veiholmen. Foto: Morten Holden

Publisert: 26. mai 2019