Om Trondheim fridykkerklubb

Trondheim fridykkerklubb ble etablert i januar 2016 av ildsjeler som brenner for dykking.

Klubben har et sikkert og inkluderende miljø med et bredt tilbud innen fridykking - alt fra undervannsjakt, fangst, apnea til foto/video og marinbiologi.

Klubben er for alle- uansett nivå! Vi har pr i dag medlemmer fra 0-65 år.

Klubbhus

Klubben har fått tildelt lokaler av kommunen på Østmarkneset som klubbhus, og så snart vi er innlosjert så får du som medlem etterhvert tilgang til utlånsutstyr og kajakker. Vi får også tilgang til badstu, dusjer og fridykke-/bademuligheter rett utenfor lokalet.

Som enhver dykkeklubb skal vi ha vår egen presse! Egen grønnsaksjuice-presse i baren! :-D

Sikkerhet

I Trondheim fridykkerklubb har vi utviklet et sikkerhetsdokument for fridykking. Vi mener at dette er ekstremt viktig, så vi ønsker å dele dette.

Sikker fridykking av Trondheim fridykkerklubb.