Laster aktiviteter

« Alle aktiviteter

1. august 2022 - 7. august 2022

Sommercamp 2022, uke 31

 • Dette aktivitet har allerede funnet sted.
Påmeldingen er stengt

Trondheim fridykkerklubb inviterer til en eventyrlig uke med fridykking og mye annen lek og moro i havgapet på Hitra Leirskole Skårøya. Kan dere ikke avse en hel uke, kom å bli så lenge dere kan.

I hele uke 31 har vi leid Hitra leirskole som ligger idyllisk til på Skårøya.

Øya er bilfri, det tar 10 minutter i båt fra Kvenvær. Vi setter opp båttider for samkjøring av ankomne samme dag. 

Fokus for årets tur er bærekraft, marinbiologi, renere hav og ikke minst fridykking!! Vi skal selv fange og smake en del av maten, som vi lager sammen med leirskolens egen kokk. Ta med matboks, drikkeflaske og termos for lunsj- og kveldsmat. 

Vi etterstreber å fikse eget rom til hver familie. Reiser du alene som voksen må du regne med å dele med andre voksne. 

Priser, medlem:

 • Voksen: 1000,- kr
 • Barn u/19 år: 500,- kr

Priser, ikke medlem:

 • Voksen: 2000,- kr
 • Barn u/19 år: 1000,- kr

Turen byr på muligheter for fiske, lån av kajakker, ro-båter eller dykking /andre eventyr. De fleste kommer nok til å fridykke en del, men du kan også ta med deg ei god bok og slappe av på brygga.

Flere av klubben sine instruktører blir med og her er det muligheter for å få god hjelp med blant annet utstyr, fridykking, sløying av fisk osv. (På denne turen tenker vi at alle kan gjøre litt men ingen kan gjøre alt.)

Vi ønsker at det skal være fokus på barn og ungdom, men alle er velkommen. Vi tenker å ha noen fellesturer med båt og du velger selv om du vil sitte på brygga og fiske krabbe, bade på stranda, slappe av i hengekøya di, delta på båtturen eller dykke ved leirskolen. 

Barn under 18 år skal ha ledsager/foresatt med som har ansvaret for sine barn.

Som en gjeng med fridykkere så drømmer vi oss tilbake til tidligere turer med morgenbading, yoga, nydelig fiskesuppe, kamskjell-retter og fiskeskrøner som kanskje kan være nesten helt sanne. 

Det er mulig å komme og dra når det passer deg/dere. Prisen er den samme uansett lengde på oppholdet.

Trenger du låne drakt/utstyr eller har du allergier?  Husk å melde fra ved påmeldingen. Lån av utstyr for barn koster 500 kroner og er dere medlem i klubben kan man inngå en avtale om langtidsleie av drakt for samme pris (Mer informasjon om dette finner du her). For voksne er prisen 600 kr for lån av utstyr. Utstyr må hentes ut fra klubbhuset i forkant og leveres skyldt og tørket etter avtale med arrangementsansvarlig.

Hele opplegget er ganske fritt, men det er viktig å overholde en del regler i forhold til sikkerhet ved dykking og smittevern. De konkrete reglene blir sendt til deltakere via e post og de blir tilgjengelige på stedet.  

Vi er avhengig av båt til Skårøya, samt planlegging av matmengde. Vi må derfor vite hvilken dag dere tenker å komme.

Sjekk denne filmen fra sommercamp 2021 dersom dere fortsatt er i tvil!

Detaljer

Start:
1. august 2022
Slutt:
7. august 2022
Kostnad:
Gratis-kr2.000,00
Kategori for aktivitet:

Sted

Trondheim, Sør-Trøndelag Norway + Google-kart

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig

Kontaktpersoner

 • Bjørg Alise Antonsen

  Turkontakt ved henvendelser i juni og juli

 • Runa Hjertø

  Turkontakt ved henvendelser i april og mai