Laster aktiviteter

« Alle aktiviteter

2. august 2021 - 13:00 - 8. august 2021 - 12:00

Sommercamp 2021 uke 31

  • Dette aktivitet har allerede funnet sted.
Påmeldingen er stengt

Sommercamp! 

Trondheim fridykkerklubb inviterer til to eventyrlige uker med fridykking og mye annen lek og moro i havgapet på Hitra og Drageid

Kan dere ikke avse en hel uke eller to, kom å bli så lenge dere kan.

Uke 31. har vi leid Drageid leirskole.https://www.drageid.no/

Drageid blir kalt havets perle og ligger i Osen kommune med storhavet rett utenfor

Vi etterstreber å fikse eget rom til hver familie. Reiser du alene som voksen må du regne med å dele med andre voksne. 

Leirskolen sørger for frokost og middag, vi smører matpakke selv for resten av dagen. Ta med matboks, drikkeflaske og termost for lunsj og kvelds.

Pris: 

1500 pr voksen medlem

2500 pr voksen ikke medlem

1000 pr barn medlem

1500 pr barn ikke medlem

gratis for barn under 4 år

 

Felles for begge ukene:

Begge turer byr på muligheter for fiske, lån av kajakker, ro-båter eller dykking /andre eventyr. De fleste kommer nok til å fridykke endel, men du kan også ta med deg ei god bok og slappe av på brygga.

Flere av klubben sine instruktører blir med begge ukene og her er det muligheter for å få god hjelp med blant annet utstyr, fridykking, sløying av fisk osv. (På denne turen tenker vi at alle kan gjøre litt men ingen kan gjøre alt. Vi har derfor en symbolsk sum for deltagelse.)

Vi ønsker at det skal være fokus på de under 18 år men alle er velkommen. Vi tenker å ha noen fellesturer med båt og du velger selv om du vil sitte på brygga og fiske krabbe, bade på stranda eller slappe av i hengekøya di, delta på båtturen eller dykke ved leirskolen. 

Barn skal ha ledsager/foresatt med som har ansvaret for sine barn.

Som en gjeng med fridykkere så drømmer vi oss tilbake til tidligere turer med morgenbading, yoga, nydelig fiskesuppe, kamskjell-retter og fiskeskrøner som kanskje kan være nesten helt sanne. 

Det er mulig å komme og dra når det passer deg/dere. Prisen er lik uansett lengde på oppholdet.

Trenger du låne drakt/utstyr eller har du allergier?  Husk å melde fra ved påmeldingen. Lån av drakt for barn er gratis om barnet er medlem i klubben. For voksne er prisen 600 kr for lån av utstyr. Utstyr/ drakter må hentes ut fra klubbhuset i forkant og leveres ferdig tørket etter turen etter avtale med arrangementsansvarlig.

Hele opplegget er ganske fritt, men det er viktig å overholde en del regler i forhold til sikkerhet ved dykking og smittevern. De konkrete reglene blir sendt til deltakere via e post og de blir tilgjengelige på stedet.  

Vi er avhengig av båt til Skårøya, samt planlegging av matmengde begge camper. Vi må derfor vite hvilken dag dere tenker å komme. 

Detaljer

Start:
2. august 2021 - 13:00
Slutt:
8. august 2021 - 12:00
Kostnad:
Gratis-kr2.500,00
Kategori for aktivitet:

Sted

Drageid Leirskole
Nord-Trøndelag Norge + Google-kart

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig