Laster aktiviteter

« Alle aktiviteter

25. juni 2021 - 15:00 - 2. juli 2021 - 12:00

Sommercamp 2021 uke 26

  • Dette aktivitet har allerede funnet sted.
Påmeldingen er stengt

DET ER DESSVERRE FULLBOOKET, MEN SKRIV DERE PÅ VENTELISTE I PÅMELDINGEN, DA BLIR DERE KONTAKTET I TILFELLE NOEN AVLYSER DELTAKELSE

Sommercamp! 

Trondheim fridykkerklubb inviterer til to eventyrlige uker med fridykking og mye annen lek og moro i havgapet på Hitra og Drageid

Kan dere ikke avse en hel uke eller to, kom å bli så lenge dere kan.

Uke 26. har vi leid Hitra leirskole som ligger idyllisk til på Skårøya.  https://hitraleirskole.no/

Øya er bilfri, det tar 10 minutter i båt fra Kvenvær. Vi setter opp båttider for samkjøring av ankomne samme dag. 

Her må vi ordne frokost og middag selv, alle hjelper til med dette. Dette er inkludert i prisen hvor matansvarlig kjøper inn mat for alle og vi lager maten sammen i leirskolekjøkkenet. Ta med matboks, drikkeflaske og termos for lunsj og kvelds. 

Vi etterstreber å fikse eget rom til hver familie. Reiser du alene som voksen må du regne med å dele med andre voksne. 

Pris: 

1000 pr voksen medlem

2000 pr voksen ikke medlem

500 pr barn medlem

1000 pr barn ikke medlem

barn under 4 år gratis

Begge turer byr på muligheter for fiske, lån av kajakker, ro-båter eller dykking /andre eventyr. De fleste kommer nok til å fridykke endel, men du kan også ta med deg ei god bok og slappe av på brygga.

Flere av klubben sine instruktører blir med begge ukene og her er det muligheter for å få god hjelp med blant annet utstyr, fridykking, sløying av fisk osv. (På denne turen tenker vi at alle kan gjøre litt men ingen kan gjøre alt. Vi har derfor en symbolsk sum for deltagelse.)

Vi ønsker at det skal være fokus på de under 18 år men alle er velkommen. Vi tenker å ha noen fellesturer med båt og du velger selv om du vil sitte på brygga og fiske krabbe, bade på stranda eller slappe av i hengekøya di, delta på båtturen eller dykke ved leirskolen. 

Barn skal ha ledsager/foresatt med som har ansvaret for sine barn.

Som en gjeng med fridykkere så drømmer vi oss tilbake til tidligere turer med morgenbading, yoga, nydelig fiskesuppe, kamskjell-retter og fiskeskrøner som kanskje kan være nesten helt sanne. 

Det er mulig å komme og dra når det passer deg/dere. Prisen er lik uansett lengde på oppholdet.

Trenger du låne drakt/utstyr eller har du allergier?  Husk å melde fra ved påmeldingen. Lån av drakt for barn er gratis om barnet er medlem i klubben. For voksne er prisen 600 kr for lån av utstyr. Utstyr/ drakter må hentes ut fra klubbhuset i forkant og leveres ferdig tørket etter turen etter avtale med arrangementsansvarlig.

Hele opplegget er ganske fritt, men det er viktig å overholde en del regler i forhold til sikkerhet ved dykking og smittevern. De konkrete reglene blir sendt til deltakere via e post og de blir tilgjengelige på stedet.  

Vi er avhengig av båt til Skårøya, samt planlegging av matmengde begge camper. Vi må derfor vite hvilken dag dere tenker å komme. 

Detaljer

Start:
25. juni 2021 - 15:00
Slutt:
2. juli 2021 - 12:00
Kostnad:
Gratis-kr2.000,00
Kategori for aktivitet:

Sted

Hitra Leirskole
Skårøya 7243 Norway
Vis Sted nettside

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig