Laster aktiviteter

« Alle aktiviteter

13. juni 2022 - 19:30 - 21:00

Pust temakveld

  • Dette aktivitet har allerede funnet sted.
Påmeldingen er stengt

Både fridykking og moderne pusteteknikker har fått mye oppmerksomhet både i media og blant forskere. De siste 20 årene har grensene på den menneskekroppen blitt utfordret gang etter gang. Lang pustehold, dybde, økt toleranse for kulde og varme, høyde, samt immunrespons. Pusteteknikker viser seg til å være et kraftig verktøy for å trene og påvirke vår fysiologiske og mentale tilstand.

Pustemetoder
Du har kanskje hørt eller praktisert metoder som Yoga Pranayama, Buteyko, Wim Hof, Breatheology eller flere? Vi skal forsøke å få et overblikk over disse ulike metoder, hva de består av, det som er likt, ulikt, og hvor de kommer fra. Ikke minst kommer vi til å diskutere hva som er nyttig eller farlig med tanken på fridykking.

Den kvelden er hovedsaklig et foredrag og en samtale, men selvsagt kommer vi til å puste litt sammen også 😉

Praktisk tips
Ha på komfortable klær som ikke strammer rundt magen. Unngå en tung middag før du kommer, dermed kan du utnytte øvelsene bedre om du ikke har en tung fordøyelse i gang.

Påmelding er påkrevet siden vi har en begrenset kapasitet, vi har 15 gratis plasser for medlemmer i klubben, og 10 ekstra plasser for de som er ikke medlemmer.

Temakvelden presenteres av Jonathan Bigler, Fridykking CMAS og Breatheology instruktør

Detaljer

Dato:
13. juni 2022
Tid
19:30 - 21:00
Kostnad:
Gratis-kr200.00
Kategori for aktivitet:

Sted

Klubbhuset
Leiv Eirikssons Vei 42
Trondheim, Sør-Trøndelag
+ Google-kart

RSVP

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig
Billetter are not available as this aktivitet has passed.