Laster aktiviteter

« Alle aktiviteter

16. februar 2023 - 18:00 - 19. februar 2023 - 18:00

Kurs i fridykking grunnkurs (CMAS*) eller videregående (CMAS***)

  • Dette aktivitet har allerede funnet sted.
Påmeldingen er stengt

Drømmer du om å bevege deg vektløs under havets overflate og oppleve det unike marine livet på nært hold? Som fridykker får du et unikt perspektiv på livet i havet med enkelt utstyr. Med CMAS-kurs gjennom Trondheim fridykkerklubb lærer du å dykke på en trygg måte i sjøen. Du får enten grunnkurs «CMAS*», eller et videregående (CMAS***) sertifikat som gir deg mulighet til å gå videre på mer avanserte kurs innen apnea
Antall plasser: 12
Krav til forkunnskaper: Kan svømme 200 meter og er i god fysisk form. Ta kontakt dersom du er usikker på om du kan utligne trykk i ørene under dykk.
Krav til videregående kurs CMAS***: Du skal enten ha gjennomført CMAS* (grunnkurs) eller tilsvarende. Dersom du har mye erfaring og kunnskap kan du likevel ta CMAS*** direkte. Ta kontakt med en av instruktørene som kan vurdere dette før du eventuelt melder deg på.
Utstyr: Til bassengøkten trenger du dykkermaske, snorkel og svømmeføtter. Du kan låne av klubben hvis du ikke har selv. Dersom du skal delta på sjødykk trenger du fullt utstyr til det, eller du kan leie av klubben (velg i så fall draktleie i påmeldingen) Ta kontakt hvis du er usikker på om du har egnet utstyr eller om du trenger råd.
Aldersgrense: 18 år
Kursets innhold:
Kurset består av teori, en bassengøkt og eventuelt et sjødykk. Teorien er obligatorisk for alle, men deltakere på videregående må avlegge skriftlig prøve. Bassengøkten er også obligatorisk og består av ulike ferdighetskrav. Sjødykk er frivillig for deltakere på grunnkurs og obligatorisk for deltakere på videregående kurs.
Tid og sted: Teoridelen gjøres over to ettermiddager, Torsdag 16 februar og fredag 17 februar. Begge dager klokka 18.00-21.00 Sted: Klubbhuset til Trondheim Fridykkerklubb (rett ved siden av Ladekaia restaurant) på Lade
Bassengøkt Lørdag 18 februar klokken 16.00-18.00 (Oppmøte kl 15.00 for gjennomgang av øvelser) Sted: Husebybadet
Sjødykk: Vi satser på søndag 19 februar kl 11.00-14.00, men med værforbehold. Dette avtales nærmere.
Kurspris: 2500,- Medlemspris: 2000,-
Pris inkluderer sertifikat og lærebok og inngang i basseng
Pris draktleie for sjødykk: 500,-
Alle priser inkluderer sertifikat og lærebok, inngang i basseng
Påmeldingsfrist: Tirsdag 14 februar

Ønsker du å bli medlem av Trondheim Fridykkerklubb? Medlemsfordeler og innmelding.

Sertifisering

Kurset gir et CMAS-sertifikat gjennom Norges dykkeforbund. Dette er et internasjonalt anerkjent sertifikat, og er en forutsetning for å ta videre emner innen fridykking, eller å delta på UV-cup (jakt-konkurranse). Sertifikatet er av opptil grad 3 (CMAS***). Både grunnkurs og videregående kurs kvalifiserer til enkelte events og turer, i regi av klubben, som krever sertifikat.

Kurspåmelding

Nederst på denne siden.

Instruktører: Monica Dybvik og Geir Hauso (Begge fra Trondheim Fridykkerklubb)

For spørsmål om kurset, send gjerne en e-post til: Geir, geir.hauso@gmail.com tlf: 45 39 78 02

Detaljer

Start:
16. februar 2023 - 18:00
Slutt:
19. februar 2023 - 18:00
Kostnad:
kr500,00-kr2.500,00
Kategorier for aktivitet:
,

Sted

Klubbhuset
Leiv Eirikssons Vei 42
Trondheim, Sør-Trøndelag
+ Google-kart

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig