Laster aktiviteter

« Alle aktiviteter

29. mars - 17:00 - 3. april - 14:00

Kurs i fridykking grunnkurs (CMAS*) eller videregående (CMAS***)

  • Beklager. Denne aktivitet har allerede funnet sted.
Påmeldingen er stengt

Drømmer du om å bevege deg vektløs under havets overflate og oppleve det unike marine livet på nært hold? Som fridykker får du et unikt perspektiv på livet i havet med enkelt utstyr. Med CMAS-kurs gjennom NTNUI Dykkergruppa og Trondheim fridykkerklubb lærer du å dykke på en trygg måte i sjøen. Du får enten CMAS* eller et CMAS*** sertifikat som gir deg mulighet til å gå videre med mer avanserte emner, som konkurranse-fridykking innen apnea eller undervannsjakt.
Antall plasser: 15
Krav til forkunnskaper: Kan svømme 200 meter og er i god fysisk form. Ta kontakt dersom du er usikker på om du kan utligne trykk i ørene under dykk.
Krav til CMAS***: Du skal enten ha gjennomført CMAS* (grunnkurs) eller tilsvarende. Dersom du har mye erfaring og kunnskap kan du likevel ta CMAS*** direkte. Ta kontakt med en av instruktørene som kan vurdere dette.
Utstyr: Til bassengøkten trenger du dykkermaske, snorkel og svømmeføtter. Til sjødykket trenger du i tillegg fridykkerdrakt, sokker, hansker/votter, blybelte, bly, dykkerkniv, line og bøye. Hvis du mangler noe av dette, kan du leie. Ta kontakt hvis du er usikker på om du har egnet utstyr eller om du trenger råd.
Aldersgrense: 18 år
Hvor og når?
Teori: Tirsdag 29 mars og torsdag 31 mars. Begge dager klokka 17.00-21.00 Sted: Klubbhuset til Trondheim Fridykkerklubb (rett ved siden av Ladekaia restaurant) på Lade
Basseng: Lørdag 2 april klokken 17.00-21.00 (Oppmøte kl 16.00) Sted: Husebybadet
Sjødykk: Kurset omfatter også et sjødykk for å gjøre praktiske øvelser i sjøen. Vi satser på søndag 3 april, men med værforbehold. Dette avtales nærmere.
Studentpris uten draktleie: 1800,-
Studentpris med draktleie: 2300,-
Medlem i Trondheim fridykkerklubb uten draktleie: 2000,-
Medlem i Trondheim fridykkerklubb med draktleie: 2500,-
Instruktørkandidat i Trondheim Fridykkerklubb: Kun etter avtale
Alle priser inkluderer sertifikat og lærebok, inngang i basseng
Påmeldingsfrist: Mandag 21 mars

Ønsker du å bli medlem av Trondheim Fridykkerklubb? Medlemsfordeler og innmelding.

 

Sertifisering

Kurset gir et CMAS-sertifikat gjennom Norges dykkeforbund. Dette er et internasjonalt anerkjent sertifikat, og er en forutsetning for å ta videre emner innen fridykking, eller å delta på UV-cup (jakt-konkurranse). Sertifikatet er av opptil grad 3 (CMAS***).

 

Kurspåmelding

Nederst på denne siden.

 

Hovedinstruktør: Aksel Engebråten (NTNUI DG)

Instruktører: Monica Dybvik og Geir Hauso (Begge fra Trondheim Fridykkerklubb)

For spørsmål om kurset, send gjerne en e-post til: Aksel, Akseleo2000@gmail.com tlf: 41 24 58 11 eller Geir, geir.hauso@gmail.com tlf: 45 39 78 02

Detaljer

Start:
29. mars - 17:00
Slutt:
3. april - 14:00
Pris:
Gratis – kr3000
Kategori for aktivitet:

Sted

Trondheim, Sør-Trøndelag Norway

Påmelding

Tickets are not available as this aktivitet has passed.