Laster aktiviteter

« Alle aktiviteter

10. mai 2019 - 19:00 - 12. mai 2019 - 19:00

KICK-OFF på Veiholmen

  • Dette aktivitet har allerede funnet sted.
Påmeldingen er stengt

I år åpner vi sesongen på Veiholmen (Smøla). Vi får bo i huset til Nekton dykking, det tar ca 4 timer å kjøre fra Trondheim og siste ferge til Smøla på fredagen går 23:15 (i følge Google maps ca 2 timer og 40 min fra byen til fergekaia).

Vi som blir med får samordne kjøring slik at alle kan bli med og at vi ikke kjører 10 man i 10 biler… Transportkostnader er ikke inkludert i prisen!

Påmeldingsfrist: 30. april

Grov skisse over program:

Fredag – ankomst, innlosjering, kveldsmat, info, legge planer for dykking på lørdag, dele i grupper, finne dykkeledere osv.,
Lørdag – dykke-dag, etter frokost følger vi planen som ble laget på fredagen, vi lager middag i lag (forhåpentligvis med bidrag av dagens fangst), sosialsamvær på kvelden, planlegging av dykking på søndag
Søndag – dykking på formiddag, rydding, retur hjem

Prisen inkluderer overnatting, leie av båt, frokost lørdag og søndag, lunsj lørdag og søndag, middag og kveldsmat på lørdag.

Nærmere informasjon vil bli sendt til de påmeldte.

VELKOMMEN!!!  

 

Detaljer

Start:
10. mai 2019 - 19:00
Slutt:
12. mai 2019 - 19:00
Kostnad:
kr150,00-kr850,00
Kategori for aktivitet:

Sted

Veiholmen
Smøla, Nordmøre Norway + Google-kart

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig