Laster aktiviteter

« Alle aktiviteter

19. oktober 2018 - 21. oktober 2018

AVLYST – Høst tur til Skårøya

  • Dette aktivitet har allerede funnet sted.
Påmeldingen er stengt

Dessverre ble den forrige turen til Skårøya avlyst i siste liten på grunn av værforhold. Vi gjør derfor et nytt forsøk i oktober.

Turen måtte dessverre avlyses igjen grunnet dårlige værforhold. Alle som har betalt vil få igjen pengene sine ved å sende en henvendelse til okonomi@trdfridykk.no.

 

Klubben gjentar den suksessrike høst turen til Skårøya som byr på variert dykking og gode opplevelser for fridykkere på alle nivå.

Skårøya er en fantastisk plass på Hitra – ca 15 min med båt fra Kvenvær. Se nærmere her: https://skaroya.com/

Påmeldingsfrist: 14.10.2018

Aktivitet på turen

Her skal vi dykke så det holder! Mulighetene er mange, både for nybegynnere og erfarne dykkere. Tareskogen, Hummerkatedralen, dype vegg, strøm, rolige steder, fisk, skjell, krabbe … Alt det og mye mer finner man på Skårøya.

Vi satser også på å bli litt sosiale og bedre kjent med hverandre (med muligheten å trekke seg tilbake når man føler for det, selvsagt).

Det er robåter og sit on top kajakker til disposisjon på stedet.

Båttransport mellom Kvenvær og Skårøya

Transport til Kvenvær og tilbake hjem organiserer alle selv (det kommer opp et skjema som hjelper samordning). Fra Kvenvær til Skårøya og tilbake blir vi fraktet med båt, tidspunktene settes etter at vi vet når de påmeldte ankommer/må dra hjem.

Det er organisert en tur som passer godt til familier med barn en uke tidligere, dog er det ikke utelukket og ta med seg barn på denne turen, men da må man ta ansvar for tilrettelegging selv. Les mer om familieturen.

 

Annet

  • Pakkelister og mer detaljert turplan kommer senest en uke før turen.
  • Alle under 18 år må være i følge med en voksen!
  • Påmelding for personer som ikke er medlem i klubben åpner 10.10.2018

Detaljer

Start:
19. oktober 2018
Slutt:
21. oktober 2018
Kostnad:
Gratis-kr1.500,00
Kategori for aktivitet:

Sted

Hitra Leirskole
Skårøya 7243 Norway + Google-kart
Vis Sted nettside

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig