Laster aktiviteter

« Alle aktiviteter

4. mai - 10:00 - 20:00

Grunnkurs fridykking mai 2024

  • Dette aktivitet har allerede funnet sted.
Påmeldingen er stengt

Aktiviteten er desverre fullbooket

Drømmer du om å bevege deg vektløs under havets overflate og oppleve det unike marine livet på nært hold? Som fridykker får du et unikt perspektiv på livet i havet med enkelt utstyr. Med CMAS-kurs gjennom Trondheim Fridykkerklubb lærer du å dykke på en trygg måte.
Antall plasser: 12
Krav til forkunnskaper: Kan svømme 200 meter og er i god fysisk form.
Utstyr: Til bassengøkten trenger du dykkermaske, snorkel og svømmeføtter. Du kan låne av klubben hvis du ikke har selv.  Ta kontakt hvis du er usikker på om du har egnet utstyr eller om du trenger råd.
Aldersgrense: 15 år
Kursets innhold: Kurset består av grunnleggende teori og øvelser i basseng  Det er ikke krav om å gjennomføre øvelser i sjø, men vi anbefaler at du deltar på et av våre sjødykk-events, slik at du kan få et prøvedykk i sjø. Teorien er obligatorisk for alle, men det er ikke krav til eksamen
Tid og sted: Teori og basseng gjennomføres lørdag 4 mai. Teoridelen varer fra kl 10:00 til omtrent 14.00  Sted: Klubbhuset til Trondheim Fridykkerklubb (rett ved siden av Ladekaia restaurant) på Lade. Bassengdelen gjennomføres fra klokken 16.00 på Husebybadet
Kurspris: 2500,- Medlemspris: 2000,-
Pris inkluderer sertifikat, lån av utstyr til basseng, lærebok og inngang i basseng
Påmeldingsfrist: Onsdag 1 mai

Sertifisering: Kurset gir et CMAS*-sertifikat gjennom Norges dykkeforbund. Dette er et internasjonalt anerkjent sertifikat, og er en forutsetning for å ta videre emner innen fridykking, eller å delta på UV-cup (jakt-konkurranse). Kurset  kvalifiserer til enkelte eventer og turer, i regi av klubben, som krever sertifikat.

Kurspåmelding: Nederst på denne siden.

Instruktører: Morten Holden og Geir Hauso (Begge fra Trondheim Fridykkerklubb)

For spørsmål om kurset, send gjerne en melding til Geir på telefon 45 39 78 02

Ønsker du å bli medlem av Trondheim Fridykkerklubb? Medlemsfordeler og innmelding.

Detaljer

Dato:
4. mai
Tid
10:00 - 20:00
Kostnad:
kr2.000,00-kr2.500,00
Kategorier for aktivitet:
,

Sted

Klubbhuset
Leiv Eirikssons Vei 42
Trondheim, Sør-Trøndelag
+ Google-kart

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig