Laster aktiviteter

« Alle aktiviteter

30. september 2023 - 12:00 - 19:00

Grunnkurs fridykking (CMAS*) 30 september 2023

  • Dette aktivitet har allerede funnet sted.
Påmeldingen er stengt

Drømmer du om å bevege deg vektløs under havets overflate og oppleve det unike marine livet på nært hold? Som fridykker får du et unikt perspektiv på livet i havet med enkelt utstyr. Med CMAS-kurs gjennom Trondheim fridykkerklubb lærer du å dykke på en trygg måte.
Antall plasser: 12
Krav til forkunnskaper: Kan svømme 200 meter og er i god fysisk form.
Utstyr: Til bassengøkten trenger du dykkermaske, snorkel og svømmeføtter. Du kan låne av klubben hvis du ikke har selv.  Ta kontakt hvis du er usikker på om du har egnet utstyr eller om du trenger råd.
Aldersgrense: 15 år
Kursets innhold: Kurset består av grunnleggende teori og øvelser i basseng  Det er ikke krav om å gjennomføre øvelser i sjø, men vi anbefaler at du deltar på en av våre sjødykk-events, slik at du kan få et prøvedykk i sjø. Teorien er obligatorisk for alle, men det er ikke krav til eksamen
Tid og sted: Teoridelen gjennomføres Lørdag 30 september klokken 12.00 til senest 15.00  Sted: Klubbhuset til Trondheim Fridykkerklubb (rett ved siden av Ladekaia restaurant) på Lade. Du kan gjerne ta med noe å spise, det blir servert frukt og kaffe.
Bassengøkt: Lørdag 30 september fra klokken 16.00, oppmøte i vrimlerommet utenfor garderoben klokken 15.30  Sted: Husebybadet
Kurspris: 2500,- Medlemspris: 2000,-
Pris inkluderer sertifikat, lån av utstyr til basseng, lærebok og inngang i basseng
Påmeldingsfrist: Onsdag 27 september

Ønsker du å bli medlem av Trondheim Fridykkerklubb? Medlemsfordeler og innmelding.

Sertifisering: Kurset gir et CMAS-sertifikat gjennom Norges dykkeforbund. Dette er et internasjonalt anerkjent sertifikat, og er en forutsetning for å ta videre emner innen fridykking, eller å delta på UV-cup (jakt-konkurranse). Kurset  kvalifiserer til enkelte event og turer, i regi av klubben, som krever sertifikat.

Kurspåmelding: Nederst på denne siden.

Instruktører: Morten Holden og Jonathan Bigler (Begge fra Trondheim Fridykkerklubb)

For spørsmål om kurset, send gjerne en e-post til Jonathan på jonathan@trdfridykk.no eller tlf: 90 41 69 63

Detaljer

Dato:
30. september 2023
Tid
12:00 - 19:00
Kostnad:
kr2.000,00-kr2.500,00
Kategorier for aktivitet:
,

Sted

Klubbhuset
Leiv Eirikssons Vei 42
Trondheim, Sør-Trøndelag
+ Google-kart

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig