Laster aktiviteter

« Alle aktiviteter

4. oktober 2022 - 17:00 - 9. oktober 2022 - 17:00

Grunnkurs fridykking (CMAS*)

  • Dette aktivitet har allerede funnet sted.
Påmeldingen er stengt

Drømmer du om å bevege deg vektløs under havets overflate og oppleve det unike marine livet på nært hold? Som fridykker får du et unikt perspektiv på livet i havet med enkelt utstyr. Med CMAS-kurs gjennom Trondheim fridykkerklubb lærer du å dykke på en trygg måte i sjøen, og du får et sertifikat som gir deg mulighet til å gå videre med mer avanserte emner, som konkurranse-fridykking innen apnea eller undervannsjakt.
Antall plasser: 12
Forkunnskaper: Kan svømme 200 meter og er i grei fysisk form. Det er en fordel om du har noe erfaring med bruk av svømmeføtter, maske og snorkel og at du føler deg relativt trygg i vann. Ta gjerne kontakt dersom du er usikker (kontaktinfo lengre ned)
Aldersgrense: 14 år
Hvor og når?
Tirsdag 4 oktober, klokka 17.00-20.00 –  Teorikveld, del 1, på klubbhuset (rett ved siden av Ladekaia restaurant) på Lade
Onsdag 5 oktober, klokka 17.00-20.00 –  Teorikveld, del 2, på klubbhuset (rett ved siden av Ladekaia restaurant) på Lade
Lørdag 8 oktober klokken 17.00 – 20.00 – Bassengøvelser i Husebybadet
Kurset omfatter også mulighet for sjødykk for å gjøre praktiske øvelser i sjøen. Sjødykket er ikke obligatorisk, men anbefales. Vi satser på søndag 9 oktober, men med værforbehold. Dette avtales nærmere.
Til sjødykk trenger du fridykkerdrakt, samt nødvendig utstyr. Hvis du ikke har det, kan du leie av klubben for kr 500,-
Pris: 2500,- Medlemspris: 2000,-
Pris inkluderer sertifikat og lærebok og inngang i basseng
Påmeldingsfrist: Søndag 2 oktober

Ønsker du å bli medlem av klubben? Medlemsfordeler og innmelding.

 

Sertifisering

Kurset gir et CMAS-sertifikat gjennom Norges dykkeforbund. Dette er et internasjonalt anerkjent sertifikat, og er en forutsetning for å ta videre emner innen fridykking, eller å delta på UV-cup (jakt-konkurranse). Sertifikatet er av grad 1 (CMAS*), og vi tilbyr direkte påbygging til grad 3 for erfarne elever (eget kurs). Kurset gis av klubbens egne instruktører, og disse har lang erfaring, både med fridykking og å gi kurs.

 

Kurspåmelding

Nederst på denne siden.

 

Instruktører: Martin Brattmyr og Geir Hauso

For spørsmål om kurset, send gjerne en e-post til geir.hauso@gmail.com (45 39 78 02)

 

Detaljer

Start:
4. oktober 2022 - 17:00
Slutt:
9. oktober 2022 - 17:00
Kostnad:
kr500,00-kr2.500,00
Kategorier for aktivitet:
,

Sted

Klubbhuset
Leiv Eirikssons Vei 42
Trondheim, Sør-Trøndelag
+ Google-kart

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig