Laster aktiviteter

« Alle aktiviteter

26. september 2019 - 29. september 2019

Fridykkerfestivalen 2019

  • Dette aktivitet har allerede funnet sted.
Påmeldingen er stengt

Trondheim fridykkerklubb har reservert en hel rorbu med 10 sengeplasser, med første rett for klubbens medlemmer. Det betyr de som ønsker å bli med på årets festival er garantert å bo med andre fra klubben. Dersom ikke klubben fyller opp alle 10 plassene vil de bli solgt ut til andre, så her gjelder det å bestille så snart som mulig.

Inkludert i prisen er overnatting torsdag til søndag – Tilgang på båt – Gallamiddag.

Reserver ditt pass til fridykkerfestivalen 2019 nå!

Om fridykkerfestivalen

Tekst og bilder over: Frivannsliv

Fridykkerfestivalen har vært en kjempesuksess i flere år. UV-jegere fra hele verden har valfartet til festivalen for å treffe likesinnede og dele gode opplevelser over og under vann. Fiskeskrøner av alle slag fortelles under felles middager, i båtene og i boblebadene.

Bergen Fridykkerklubb tar fra 2019 av over deler ansvaret for Fridykkerfestivalen sammen med Frivannsliv. Vi fortsetter å bruke Kvalheim Fritid på Radøy som base. Her er det flotte rorbuer til overnatting og sosialt samvær. Det er gode sløyeskur, utleie av båter og mye mere.

I området vest for Kvalheim venter store fridykkeropplevelser og fantastiske forhold for undervannsjakt.Den berømte Fosnstraumen er og bare noen minutter unna.

Det blir lagt opp til ulike gruppeturer for jakt, skjellsanking, teknikktrening og mange andre gøye aktiviteter!

Fridykkerfestivalen er vanligvis om høsten, i 2019 vil det være fra 26/9 til 29/9. Se bilder fra tidligere treff her. Krav for å få delta på treffet er at man har CMAS eller NUJ fridykkersertifikat (ikke krav til antall stjerner).

Velkommen til høsten store begivenhet for fridykkere og UV-jegere!

Detaljer

Start:
26. september 2019
Slutt:
29. september 2019
Kostnad:
kr1.900,00-kr2.250,00
Kategori for aktivitet:

Sted

Radøy
Bøvågen 5937 Norway + Google-kart

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig