Laster aktiviteter

« Alle aktiviteter

6. september 2021 - 8. november 2021

Breatheology workshop

  • Dette aktivitet har allerede funnet sted.
Påmeldingen er stengt

Aktiviteten er desverre fullbooket

Leter du etter måter å forbedre tiden din under vann på ett enkelt pust? Lær teknikker brukt av 4 ganger verdensmester i fridykking og verdensrekordholder Stig Severinsen. Bli med på den første Breatheology workshop i Trondheim arrangert i regi av Trondheim fridykkerklubb.

Hva er Breatheology?

Breatheology er et fantastisk sett av verktøy og teknikker fra tre spesifikke områder:

  • Kunsten og vitenskapen om pustestyring og yoga
  • Forskning på menneskelig fysiologi og nevrologi
  • Moderne sportstrening og FLOW-psykologi

Gjennom opprettelsen av Breatheology-metoden utviklet Stig et transformasjonsrammeverk for å dele sin kunnskap og intuitive forståelse av disse verktøyene på en måte som kan komme alle til gode.

I Breatheology fokuserer vi på å bruke riktig pusteverktøy til rett tid på riktig måte!

Du kan lese mer om metoden på breatheology.com/the-breatheology-tools

Er Breatheology riktig for deg?

Trondheim fridykkerklubb har nå en utdannet instruktør og ønsker å tilby Breatheology fordi bevisst pusting og mindfulness er gode verktøy for deg som ønsker å holde pusten lengre. Når det er sagt er workshopen for alle, enten du har erfaring innen fridykking, eller ikke.

Hvorfor skal man «lære å puste»?

Bevisst pusting er når vi overstyrer vår naturlig måte å puste på. Det er et veldig effektivt verktøy for å få kontroll over vårt nervesystem. Hvor lenge vi klarer å holde pusten under fridykking er påvirket av vår generelle tilstand, stress og energinivå. Bevisst pusting og pusteholding har mange helsefordeler, blant annet for å redusere stress og angst, sove bedre, fordøyelsen, immunforsvaret, og mye mer.

Workshop informasjon

  1. Sted: Klubbhuset på Ladekaia første mandag, Ringve VGS gymsal etter det

Når: hver uke på mandagskveld kl. 19:30 – 20:30 fra 6. september frem til 8. november.

Målet: Gjennom hver økt lærer vi nye øvelser og får en bedre forståelse for vår egne fysiologi. Målet med en workshop er ikke bare å få en bedre forståelse, men er også å etablere en personlig praksis tilpasset dine personlige behov, ambisjon og evner. Praksisen er noe du skal kunne bruke og inkludere i din hverdag.

Øving: Mellom hver kveldsworkshop får du noen øvelser å jobbe med. Du bør øve minst 3 ganger 10 minutter ukentlig.

Utstyr: Ta med komfortable klær som ikke strammer rundt magen. Vi har noen yogamatter til utlån, men du kan ta med din egen. Du kan også ta med noe å sitte på om du ønsker det, yogablokk, teppe, eller en liten pute.

Detaljer

Start:
6. september 2021
Slutt:
8. november 2021
Kostnad:
kr1.500,00-kr2.500,00
Kategori for aktivitet:

Sted

Klubbhuset
Leiv Eirikssons Vei 42
Trondheim, Sør-Trøndelag

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig