Laster aktiviteter

« Alle aktiviteter

30. januar 2023 - 19:30 - 20. mars 2023 - 21:30

Breatheology workshop – Relax on demand

 • Dette aktivitet har allerede funnet sted.
Påmeldingen er stengt

Aktiviteten er desverre fullbooket

I løpet av denne 6 ukers workshopen kommer vi til å øve på «Relax on demand» (som Stig pleier å si). Du vil lære teknikker brukt av 4 ganger verdensmester i fridykking og verdensrekordholder Stig Severinsen. Dette kan være nyttig for deg som driver med fridykking og ønsker å øke din bunntid. Avslapning og lav puls er avgjørende for fridykking. Disse teknikkene kan brukes for å roe seg ned før krevende situasjoner (jobb, eksamner på skolen, konkuranser, angst og stressfulle situasjoner).

Målet: Gjennom hver praksis lærer vi nye øvelser og får en bedre forståelse av vår egen fysiologi. I løpet av de 6 ukene med praksis skal vi forsøke å redusere oxygen forbruket i kroppen slik at vi trenger å puste kun 1 gang i minuttet. Ekstrem treg pusting er kun mulig om man mestrer både tankene og emosjonene sine.

Bli med på en Breatheology workshop i Trondheim arrangert i regi av Trondheim fridykkerklubb.

Workshop informasjon:

Teorikveld

Teorikvelden er påkrevd for deltakere uten tidligere Breatheology trening. Vi møtes på klubbhuset ved Ladekaia 30. januar kl. 19.30 – 21:30.

Praksis

Deretter møtes vi 6 mandager fra kl. 20.00 til 21.15Nedre Bakklandet 58a på følgende datoer :

 • 6. februar
 • 13. februar

Vinterferie, ingen trening den 20. februar

 • 27. februar
 • 6. mars
 • 13. mars
 • 20. mars, kl. 19:00 – 21:30 avslutning på Havet arena
  Vi skal bruke pusteteknikker sammen med kuldeeksponering. Vi leier en badstu på https://www.havetarena.no/ og skal ha tilgang til både kaldt og varmt. Det er ingen krav på erfaring med verken varme eller kuldeeksponering. Workshop prisen inkluderer tilgang til badstu.

Øving: Mellom hver praksis får du noen øvelser å jobbe med. Det anbefales å øve ca. 10 minutter 3 ganger i uka, men du bestemmer selv mengden av hjemmetrening mellom hver økt.

Utstyr: Ta med komfortable klær som ikke strammer rundt magen. Vi har yogamatter og blokk til utlån, men du kan ta med eget utstyr hvis ønskelig. Du kan også gjerne ta med et tynt teppe.

Hva er Breatheology?

Breatheology er et fantastisk sett av verktøy og teknikker fra tre spesifikke områder:

 • Kunsten og vitenskapen om pustestyring og yoga
 • Forskning på menneskelig fysiologi og nevrologi
 • Moderne sportstrening og FLOW-psykologi

Gjennom opprettelsen av Breatheology-metoden utviklet Stig et transformasjonsrammeverk for å dele sin kunnskap og intuitive forståelse av disse verktøyene på en måte som kan komme alle til gode.

I Breatheology fokuserer vi på å bruke riktig pusteverktøy til rett tid på riktig måte!

Du kan lese mer om metoden på breatheology.com/the-breatheology-tools

Er Breatheology riktig for deg?

Trondheim fridykkerklubb ønsker å tilby Breatheology fordi bevisst pusting og mindfulness er gode verktøy for deg som ønsker å holde pusten lengre. Men workshopen er for alle, enten du har erfaring innen fridykking, eller ikke.

 

Detaljer

Start:
30. januar 2023 - 19:30
Slutt:
20. mars 2023 - 21:30
Kostnad:
kr1.540,00-kr2.200,00
Kategorier for aktivitet:
,

Sted

Trondheim, Sør-Trøndelag Norway
Vis Sted nettside

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig