Laster aktiviteter

« Alle aktiviteter

2. oktober 2023 - 20:00 - 20. november 2023 - 21:30

Breatheology modul 1 – Øk din lungekapasitet

  • Dette aktivitet har allerede funnet sted.
Påmeldingen er stengt

Aktiviteten er desverre fullbooket

I løpet av denne 6 ukers workshopen kommer vi til å jobbe med å øke din total tilgjengelig lunge kapasitet (ATLC, available total lung capacity). Kapasitet din vil måles med et spirometer i begynnelsen og slutten av workshopen. For å øke din ATLC kommer vi til å jobbe med fleksibilitet og styrke i åndrettsystemet.

Du vil lære teknikker brukt av 4 ganger verdensmester i fridykking og verdensrekordholder Stig Severinsen. Bli med på en Breatheology workshop i Trondheim arrangert i regi av Trondheim fridykkerklubb.

Workshop informasjon:

Teorikveld

Teorikvelden er påkrevd for deltakere uten tidligere Breatheology trening. Vi møtes på Nedre Bakklandet 58a 2. oktober kl. 20.00 – 21:30 (om du har tatt teorien før, men ønsker en påminnelse, er du også velkommen!).

Praksis

Deretter møtes vi 6 mandager fra kl. 20.15 til 21.30 på Nedre Bakklandet 58a på følgende datoer :

  • 16. oktober
  • 23. oktober
  • 30. oktober
  • 6. november
  • 13. november
  • 20. november

Målet: Gjennom hver praksis lærer vi nye øvelser og får en bedre forståelse av vår egen fysiologi. I løpet av de 6 ukene med praksis jobber vi med å oppnå en målbar økning av vår totale tilgjengelige lunge kapasitet (ATLC, available total lung capacity).

Øving: Mellom hver praksis får du noen øvelser å jobbe med. Det anbefales å øve ca 10 minutter 3 ganger i uka men du bestemmer selv mengden av hjemmetrening mellom hver økt.

Utstyr: Ta med komfortable klær som ikke strammer rundt magen. Vi har yogamatter til utlån, men du kan ta med din egen. Du kan også ta med noe å sitte på om du ønsker det, yogablokk eller en liten pute.

Hva er Breatheology?

Breatheology er et fantastisk sett av verktøy og teknikker fra tre spesifikke områder:

  • Kunsten og vitenskapen om pustestyring og yoga
  • Forskning på menneskelig fysiologi og nevrologi
  • Moderne sportstrening og FLOW-psykologi

Gjennom opprettelsen av Breatheology-metoden utviklet Stig et transformasjonsrammeverk for å dele sin kunnskap og intuitive forståelse av disse verktøyene på en måte som kan komme alle til gode.

I Breatheology fokuserer vi på å bruke riktig pusteverktøy til rett tid på riktig måte!

Du kan lese mer om metoden på breatheology.com/the-breatheology-tools

Er Breatheology riktig for deg?

Trondheim fridykkerklubb ønsker å tilby Breatheology fordi bevisst pusting og mindfulness er gode verktøy for deg som ønsker å holde pusten lengre. Men workshopen er for alle, enten du har erfaring innen fridykking, eller ikke.

 

Detaljer

Start:
2. oktober 2023 - 20:00
Slutt:
20. november 2023 - 21:30
Kostnad:
kr1.540,00-kr2.200,00
Kategori for aktivitet:

Sted

Trondheim, Sør-Trøndelag Norway
Vis Sted nettside

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig