Laster aktiviteter

« Alle aktiviteter

22. mai 2023 - 19:30 - 19. juni 2023 - 22:30

Breatheology workshop – Hold pusten!

  • Dette aktivitet har allerede funnet sted.
Påmeldingen er stengt

I løpet av denne 5 ukers workshopen kommer vi til å øve på å holde pusten. Du vil lære teknikker brukt av 4 ganger verdensmester i fridykking og verdensrekordholder Stig Severinsen.

Dette kan være nyttig for deg som driver med fridykking og ønsker å øke din bunntid eller driver statisk apnea. Men kurset er også til deg som driver ikke med fridykking, men ønsker å få helsegevinster av å trene på puste holding. Om du føler at du har ikke nok luft når du går opp trappa eller en bakke (kan også oppstå etter COVID) eller om du kan ikke drive med mellomintensitet trening kun ved å puste gjennom nesa, da kan du få gode effekt av å trener på din CO2 tolerance med puste holding. Dette er også for deg som er bare nysgjerrig på din egen kropp og ønsker å utforske nye grenser.

Målet: Gjennom hver praksis (4 mandager fordelt på 5 uker) og hjemmeøvelser, vi får en bedre forståelse av vår egen fysiologi, vi blir komfortabel ved å holde pusten over og under vann, og vi øver på vår CO2 toleransen (utsetter pustetrangen).

Bli med på en Breatheology workshop i Trondheim arrangert i regi av Trondheim fridykkerklubb.

Workshop informasjon:

Praksis

Vi møtes mandager fra kl. 20.00  på Nedre Bakklandet 58a  på følgende datoer :

  • 22. mai – etterfulgt av bassengtrening på Husebybadet  til 22.30
  • 30. mai – frem til 21.15, uten basseng
  • 5. juni – frem til 21.15, uten basseng

Obs: Ingen trening den 12. juni

  • 19. juni – etterfulgt av bassengtrening på Husebybadet  til 22.30

Øving: Mellom hver praksis får du noen øvelser å jobbe med. Det anbefales å øve en kort stund daglig (3-10 minutter) for å få mest utbytte av treningen.

Utstyr: Ta med komfortable klær som ikke strammer rundt magen. Vi har yogamatter og blokk til utlån, men du kan ta med eget utstyr hvis ønskelig. Du kan også gjerne ta med et tynt teppe. Den første og siste mandag på bassenget trenger du kun badetøy, og en dykkermaske (gi beskjed dersom du ønsker å låne en maske).

Transport: Det er mange muligheter for å komme frem til Nedre Bakklandet, både med offentlig transport og bil (noen gratis parkeringsplasser foran Værness Elektrisk fra kl. 20.00). De to mandager vi skal til Husebybadet, kan vi samkjøre litt, gjerne gi beskjed om du har bil og kan ha med noen eller trenger plass.

Hva er Breatheology?

Breatheology er et fantastisk sett av verktøy og teknikker fra tre spesifikke områder:

  • Kunsten og vitenskapen om pustestyring og yoga
  • Forskning på menneskelig fysiologi og nevrologi
  • Moderne sportstrening og FLOW-psykologi

Gjennom opprettelsen av Breatheology-metoden utviklet Stig et transformasjonsrammeverk for å dele sin kunnskap og intuitive forståelse av disse verktøyene på en måte som kan komme alle til gode.

I Breatheology fokuserer vi på å bruke riktig pusteverktøy til rett tid på riktig måte!

Du kan lese mer om metoden på breatheology.com/the-breatheology-tools

Er Breatheology riktig for deg?

Trondheim fridykkerklubb ønsker å tilby Breatheology fordi bevisst pusting og mindfulness er gode verktøy for deg som ønsker å holde pusten lengre. Men workshopen er for alle, enten du har erfaring innen fridykking, eller ikke.

 

Detaljer

Start:
22. mai 2023 - 19:30
Slutt:
19. juni 2023 - 22:30
Kategorier for aktivitet:
,

Sted

Trondheim, Sør-Trøndelag Norway
Vis Sted nettside

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig