Laster aktiviteter

« Alle aktiviteter

1. mars 2020 - 18:30

Bli sertifisert fridykker sammen med barna i løpet av våren 2020

  • Beklager. Denne aktivitet har allerede funnet sted.
Påmeldingen er stengt

1. mars starter den aktive barne- og familiegruppa et nytt opplegg hvor man i løpet av vårens søndags-treninger vil få muligheten til prøve ut ulike teknikker, gå igjennom hva som skjer med kroppen under vann og ikke minst leke og ha det utrolig gøy sammen med andre vann-glade familier. I løpet av treningene vil vi gjøre ulike øvelser som bygger veien frem mot sertifisering i fridykking.

Å ta fridykkersertifikat er en forutsetning for å delta på våre treninger og ikke minst for å sikker dykking både i basseng og sjø. Vi ønsker at barna i familiene som skal jobbe mot sertifisering i vår skal være mellom 8 og 16 år og godt svømmedyktig før de starter veien mot fridykkersertifikatet. I Trondheim fridykkerklubb har vi tro på at også de voksne kan henge med hvis barna hjelper dem, våre treninger er derfor slik at alle barn må ha med seg en foresatt i vannet slik at barn og voksne både kan lære sammen og sikre hverandre i og utenfor treningstid.

Kostnad og tid

Selve sertifiseringen vil koste 750 kr og gjennomføres før sommeren for de som er klare for det. I tillegg til dette kommer årsmedlemsskap i klubben for barn og foresatte på henholdsvis 250 og 1000 kr (inkludert treningsavgift på 400kr) pr år.

Familiegruppas treninger foregår i Pirbadet hver søndag fra kl 19:00 til 20:30, med oppmøte 18:40 og følger skoleruta. Klubbmedlemsskapet gir gratis inngang til treningene.

Klubbmedlemskap

Klubbmedlemsskapet inkluderer bassengtid i pirbadet med instruktør hver søndag, samt Huseby for de voksne mandag og onsdag kveld. I tillegg innebærer klubbmedlemsskapet en plass i et fantastisk fridykkerfellesskap med mange både voksne og familier som elsker vann, lek, undervannsjakt, undervannsfotografi, marinbiologi, Apnea og livet i havet.

Klubben låner ut gratis drakter og utstyr til sjø til både store og små medlemmer og arrangerer små og store fridykkerturer.

Slik går du fram

  1. Meld din interesse nederst på denne siden
  2. Meld deg og barnet inn i klubben via Min Idrett (veiledning finner du her)
    • Deretter vil dere motta faktura for medlemskapet
  3. Møt opp i resepsjonen Pirbadet søndag 1. mars kl. 18:40

Er du allerede medlem i klubben er det bare å møte opp som vanlig på søndagstreningene og bli med på opplegget 🙂

Detaljer

Dato:
1. mars 2020
Tid
18:30
Pris:
Gratis
Kategorier for aktivitet:
,

Sted

Pirbadet
Havnegata 12
Trondheim, Sør-Trøndelag 7010 Norge
Hjemmeside:
www.pirbadet.no

RSVP

Tickets are not available as this aktivitet has passed.